22 Dec 2023

De Sporta Beweeg Meer Zwift Club

Share

De Sporta Beweeg Meer Zwift Club

Samen bewegen én blijven bewegen. Daar gaan we voor!Fietstrainingen tijdens de winter en regenachtige dagen, we hebben er allemaal last van. Voor de wielertoeristen die graag gaan fietsen omwille van het sociale aspect en de koukleumen onder ons is het niet altijd vanzelfsprekend om in deze periode gemotiveerd te blijven. Via de indoor training simulator ‘Zwift’ kan je op een leuke en kwaliteitsvolle manier indoor trainen, groepsritten, workouts, races.. bijwonen samen met je vrienden. Om dit nog leuker te maken, hebben we vanuit Sporta de Sporta Beweeg Meer club opgericht op Zwift. Je kan vanaf vandaag lid worden van de club en mee genieten van de social rides die we zullen organiseren in 2023 en 2024. Niet twijfelen dus!


Je kan de Sporta Beweeg Meer Club rechtstreeks vinden via onderstaande knop op de Zwift Companion app of je kan via de Zwift Companion app  zoeken naar de club ‘Sporta Beweeg Meer’.


Vergeet zeker niet op de ‘Join’ knop te klikken. Deze is in het filmpje niet zichtbaar aangezien ik al lid ben van de Sporta Beweeg Meer club.

Met de laatste Sporta Mon Ventoux editie in 2024 in het vooruitzicht zullen er verschillende social rides georganiseerd worden en wekelijks gezamenlijke trainingsmomenten voor elk Sporta Mon Ventoux doel: Ventourist, Ventousiast, La Cannibalette en La Cannibale. Zo zal elke groep aan zijn eigen niveau en volgens het eigen trainingsschema kunnen trainen. Bovendien is het volledig vrijblijvend of jullie hieraan willen deelnemen.

Neem jij niet deel aan Sporta Mon Ventoux? Geen enkel probleem! Iedereen is welkom in onze Zwift club en kan de trainingen bijwonen. Het is dan ook ons doel om zoveel mogelijk mensen te laten bewegen én in beweging te houden.

Hoe kan je deelnemen aan deze Zwift rides? Bekijk hieronder het filmpje en ontdek hoe je je kan inschrijven voor één van onze events.Eénmaal je voorgaande stappen hebt gezet, is het simpel! Op de dag zelf zal je ongeveer een uurtje voor het event begint de rit terugvinden op je Zwift app onder 'For You'. Zo kan je makkelijk aansluiten. Ben je te laat? Geen enkel probleem, je kan nog aansluiten tot 30 min na de start.


‍Tot dan!


Andere artikels lezen?

Sporta Mon Ventoux helpt je op weg met de nodige expertise en inspiratie


Verfrissing in je bovenkamer

Verfrissing in je bovenkamer Auteur: prestatie- en gezondheidspsycholoog Cedric Arijs Heb je het gevoel dat je hoofd niet…

Hervallen is de ergste blessure

Bij de sportarts: hervallen is de ergste blessure Wat te doen na een blessure? Na een blessure is het goed om zo snel mogelijk…

3 leuke wandelroutes voor op je bucketlist

3 leuke wandelroutes voor op je bucketlist Auteur: Emma's roadmap Als je wel vaker gaat wandelen dan heb je na een tijdje…

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 »